Vespaqua

Aan de kant, hot tub. Maak plaats, buitenzwembad. Want wie wil er nog een statische poedelpartij, als je ook kunt badderen èn karren met:

Vespaqua

Vespaqua is ’s werelds kleinste, maar allerleukste badhuis – omdat hij mobiel is! Tot op drie mintgroene badkuipen, voortgetrokken door een Vespa Ape uit 1966, zullen badderaars voorzien van de spannendste, ontspannende weeksessie die ze ooit zullen meemaken. Gegadigden hoeven zich slechts te melden bij het Vespaqua badstation en in een van de aangeboden retro zwemoutfits te stappen, om seconden later al in een heet bad op wielen te kunnen glijden.

Voordat hun natte trip aanvangt, wordt het bad afgedicht met scubastof, zodat niet alleen het badwater en de temperatuur op peil blijven, maar de dompelaar er ook prettig bedekt bij ligt. Na elke diptrip wordt het badwater uiteraard ververst en liggen er badjassen en –doeken op de badgasten te wachten.

Vespaqua tilt het genot van een warm bad naar een hoger niveau; het levert een bad met uitzicht! Laat jezelf ook eens rondrijden door prachtige stadscentra, kalmerende plattelandstaferelen, of gezellige cultuur-proevende menigten, terwijl de zon op je gelaat schijnt en de wind door je haren woelt. Vespaqua is niets minder dan een theatrale wellness-ervaring op wielen, en geschikt voor jong en oud.

Vespaqua werd in 2011 gecreëerd door Garage Swoolish. Hij maakte die zomer zijn eerste badritten tijdens populaire festivals als Oerol, Lowlands, Zwarte Cross en Noorderzon, om daarna van geen stoppen meer te weten

https://youtu.be/txhLuwVBv_4