K-Veewagen

De K-veewagen: een Theater Stage en Terras: Loei gezellig!

Dit unieke podium, is opgebouwd uit diverse onderdelen. 

De trailer, gered van de ondergang, stond weg te rotten op een boeren erf en is door ons  gereviseerd met behoud van alle oude onderdelen.

Het terras,  van mooi oud hout, wat op verschillende manieren kan worden opgebouwd. Als getrapt terras of of podium, of..

De tenten,  met karakteristieke boogtentjes van staal zijn er diverse  mogelijkheden voor het plaatsen van een tent over het gehele podium, of op delen ervan.

De tent die we opbouwen, kan op diverse manieren worden ingezet. Kleine tentjes links en rechts, oj juist alleen een grotere tent in het midden. of alle tenten geschakeld zodat er een volledige overkapping ontstaat.

De trekker , vormt de eye-cather van onze karavaan, deze scania-juweel uit ' 71 zelfstandig opgehaald uit Zweden en rijklaar gemaakt tesamen met de  totaal opgeknapte vee-wagen uit '61 heeft Nederland (en de rest van europa) er een uniek theater en podium bij.

De mogelijkheden met deze combinatie zijn divers:

-Volwaardige stage van 9,5 x 6,5 m2. met backstage in de trailer.

-Een intiem theatertje in de trailer bied de mogelijkheid voor optredens, en voorstellingen voor zo’n 70 personen (lekker krap net zoals de koeien toentertijd)

-Een gezellige bar voorin de trailer, met uitgifte op het terras.

-Een getrapt terras ertegen aan van 9m x 6,50 m.

-met 1 van onze dj-act erop (swoolish, vespaudio).

-met het voetenbad terras erop. (zie verder op deze site)

-extra bar buitenop…

Zo ontstaat een area op zich op een festival of evenement: loei gezellig!

 

 

Technical rider: