werkplaats

Daan maakt naast de diverse (straat)(theater)installaties die hij bouwt voor swoolish-garage ook diverse projecten in opdracht voor anderen of samen met anderen. Swoolish-garage maakt gebruik van:

Staal-bouw (staal en rvs, lassen, profielen walsen), electronica, hout-bouw, 12 volt, electrowagens, led-techniek, water(pomp)(kleppen)techniek, gerecyled materiaal, audio, enz.. Swoolish-garage heeft alles onder 1 dak en heeft de mogelijkheid in haar eigen garage te realiseren of op locatie. Swoolish-garage heeft een uitgebreid netwerk van ZZP-ers, waarbij afhankelijk van het project en de omvang mee wordt samengewerkt.

Voorbeelden van projecten:

-Bavaria.

In opdracht van De Schoenfabriek (http://www.deschoenfabriek.nl) is voor bavaria een festival wagentje (vespa ape) gerealiseerd. Een zelfvoorzienend (kwa stroom) ingerichte rijdende bar met stille disco.

 

-Radio Barkas,

Samen met Tristan Kruithof , ontwikkelden en bouwden we in 2007 een nieuw (en bleek achteraf zeer succesvol) dj -concept: Radio barkas, een mobiele vintage vinyl-booth, die de rock en roll weer terug op straat bracht:

Roskilde, Sziget, Chalon dans la rue en eigelijk nagenoeg alle grotere festivals in Nederland zijn we geweest met dit fanstastische concept. Radio Barkas bestaat nog steeds, echter in een nieuwere variant, waar de swoolish-garage geen deel meer vanuit maakt.

 

-NEVOBO.

In opdracht van de NEVOBO, is een festival wagen (mercedes Sprinter) gerealiseerd. Diverse installaties zijn ontworpen en aan de wagen gehangen. Spelletjes waarbij kinderen of volwassen met een bal moeten mikken, duiken, vangen, gooien. De wagen is ingericht met een geluidssysteem en is plug&play. Binnen een uur staat de gehele wagen ready to go!

 

-Westerbork.

Samen met Jaap de Koning ( http://www.jaapdekoning.com), is in opdracht van Moomba media een decor gebouwd voor een film over kamp Westerbork. Op locatie is daarvoor een Barak nagemaakt (gebaseerd op oud fotomateriaal) evenals de totale inriching van de Barak. De film is af en draait nu als educatieve film in Kamp westerbork.

-Verhalen van Groningen & marketing Groningen: t(h)ank you.

In opdracht van rabonk (http://rabonk.com/de-rabonkers) is met een team een contructie gebouwd van een tank, die als installatie is ingezet bij 70 jaar bevrijding en bevrijdingsfestival Groningen.

en zo zag dat eruit! gaaf.

http://www.deverhalenvangroningen.nl/activiteiten/thanks-op-het-waagplein​