Voetenbad terras

Aah, met de voetjes in een badje! Het is een van die gelukzaligheden waar een mens thuis al niet aan toekomt - laat staan uit. Maar die beperking behoort tot het verleden, want alle voetenbadbehoeftigden kunnen hun hoefjes nu liefdevol onderdompelen op:

Het voetenbadterras

Ooit een kruiwagen gezien die dienst deed als luie stoel? Wie dit C-vormige terras van de voetverering nadert, heeft ze voor het uitkiezen – en zal vervolgens zijn plaats niet graag weer afstaan. Bekleed met zachte schapenvelletjes, bieden deze designer kruiwagen-crapauds de ideale gelegenheid om het gewicht even van het onderstel te liften. Laat daarop de mobiele ketelkar een heerlijk warm badje voor je tappen, en wie weet zal een van de aanwezige vertederaars je zelfs trakteren op een van hun scheelmakend gelukzalige voetmassages.

Teveel zon op de bol? Probeer dan juist een koelwaterbad om die oververhitte wreefjes weer wat te verkwikken. Maar warm of koel, geen voetenbad is compleet zonder een goede selectie ontspannende tunes om de gedachten op mee te laten deinen. En uiteraard worden de voetdoeken bijgeleverd.

 

A pied tôt!